Salata tsatsiki

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2014 | 7600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g iaurt - de preferat grecesc
  • 2 castraveciori
  • 2 catei de usturoi
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata tsatsiki:

Se spala castravetele, se curata de coaja si se taie cubulete mici (cat de mici puteti). Sau se poate da pe razatoare. Se pun bucatile de castravete intr-o strecuratoare si se apasa cu o lingura usor pe ei ca sa mai eliminam un pic din apa. Cateii de usturoi curatati se piseaza si se amesteca cu castravetii. Se adauga iaurtul, mararul tocat marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune la rece.   Se serveste cu paine prajita, ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata tsatsiki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza feta